Over ons

Best een mooie website van Telsite. Maar wie zit daar nou achter? Hoe zijn jullie op het idee voor Telsite gekomen? En waarom zou ik mijn spullen bij jullie kopen en niet ergens anders? Allemaal vragen die wij regelmatig krijgen. Achter Telsite zitten verschillende diensten en mensen. Zo hebben wij een technische staf die bestaat uit tientallen fanatieke specialisten met allemaal hun eigen specialisme, die alles weten over de nieuwste devices en reparaties. Daarnaast hebben wij een afdeling marketing die ervoor zorgt dat jij bij ons terechtkomt en we hebben een klantenservice die klaar staat voor al je vragen (hoe gek ze soms ook zijn). Wat hebben deze mensen gemeen? En wat brengt ons samen?

Leuk verhaal, maar waarom Telsite en niet een ander?

Wij bieden refurbished toestellen van een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Ons motto is dan ook kwaliteit hoeft niet per se duur te zijn. Wij controleren regelmatig de prijzen van vergelijkbare concurrenten. Zijn deze lager, dan passen wij onze prijzen hier vrijwel direct op aan. Zodoende ben jij als klant van Telsite vrijwel altijd verzekerd van de beste prijs. We zeggen ‘vrijwel altijd’ omdat het natuurlijk wel eens kan voorkomen dat wij iets over het hoofd zien. Zie jij ergens een goedkoper aanbod, laat het ons weten. Wij kijken graag met je mee.

Met de onderdelen zit dat net wat anders. Omdat er heel veel aanbieders zijn die imitatie – bijvoorbeeld high copy schermen – als origineel aanbieden, kunnen wij geen laagste prijs garantie bieden. Wat wij wel kunnen garanderen is dat wij te allen tijde eerlijke prijzen tonen en transparant zijn richting onze klanten. Hoewel onze voorkeur in principe uitgaat naar originele onderdelen, laten wij deze keus liever aan de klant over. Zo weet jij als klant van Telsite altijd duidelijk wat je kunt verwachten.